Često postavljena pitanja - Zelena Avenija

Često postavljena pitanja

U dobrom duhu starog, za vas gradimo novi Zemun – dobrodošli!

Kontaktirajte nas

Često postavljana pitanja

Zelena Avenija je savremen stambeno poslovni-kompleks u Zemunu. Prepoznata je kao odlična investicija na brzorastućem tržištu nekretnina, i kao preko potreban projekat za nove, buduće stanovnike Zemuna. Na najatraktivnijim zemunskim lokacijama izgrađeno je do sada 13 lamela i useljeno blizu 600 stanova i lokala. Zelena Avenija je veliki investitorski projekat koji je brzo osvojio srca svojih stanara – poslovnih i porodičnih ljudi različitih profila.

U blizini Zelene Avenije nalaze se sve značajnije zemunske ulice. Blizina autoputa dozvoljava brže kretanje kroz grad – ka centru, aerodromu ili periferiji Beograda. Avenije odlično komuniciraju sa ostatkom grada zahvaljujući dobroj mreži javnog prevoza. U isto vreme, u neposrednoj blizini lokacija Zelene Avenije nalaze se: park, Dunav i Kej, vrtići, škole, bolnice, prodavnice, auto servis, kafići i restorani, pa i noćni klubovi. Zelena Avenija Vam zaista nudi Zemun na dlanu.

Svi izgrađeni objekti Zelene avenije imaju garažu i parking. Savremena rešenja zgrada dozvoljavaju Vam da do garaže dolazite liftom. Mesta za parkiranje se prodaju odvojeno od nekretnina, mogu se kupiti na kredit, i ne podležu propisima o povratu PDV-a. Parking je adekvatnih dimenzija i pogodan je i za veće modele automobila. Garaže se nalaze pod stalnim video nadzorom, osvetljene su, i predstavljaju najsigurnije mesto za Vaš automobil.

Objekti Zelene Avenije priključeni su na toplanu. Zahvaljujući posebnim regulatorima koji se postavljaju na radijatore, stanari mogu prilagoditi toplotu u svakoj pojedinačnoj prostoriji u stanu. Ujednačena temperatura celog stana je osnovna karakteristika centralnog  grejanja. I ono što je najvažnije – leti nema potrošnje, a računi se plaćaju samo u mesecima kada se koriste usluge grejanja.

Svi stanovi Zelene Avenije su opremljeni aluminijumskom stolarijom. Posebno troslojno, termoizolaciono staklo krucijalno utiče na smanjenje troškova grejanja. Najveća prednost ovako opremljenih stanova je manja propusnost hladnog vazduha zimi, a toplog leti. Savremeno rešenje dogrevanja, odnosno hlađenja stana, i moderna, pouzdana stolarija zaista predstavljaju benefit za životno okruženje. U isto vreme, veće staklene površine čine prostor vizuelno prostranijim i svetlijim, a Aveniji daju vanvremenski stil – spolja, i iznutra. Ugrađena sigurnosna, ulazna vrata, kao i sobna vrata u stanovima – Bosal, imaju III nivo protivpožarne zaštite i visoki stepen zvučne izolacije. Zelena Avenija Vam daje sigurnost i stil u jednom!

Terase stanova u Zelenoj Aveniji dopunjuju izgled i funkcionalnost dnevnog boravka. Odlična osvetljenost stanova, u različito doba dana, postignuta je većim staklenim površinama. Akcenat u prostornom planiranju stanova stavljamo na maksimalno korišćenje prirodne svetlosti, čamu doprinose i dvostrana, ili trostrana, orijentacija stanova.

Misija Investitora u izgradnji Zelene Avenije je konstantno unapređivanje ovog značajnog projekta. Ovo ne važi samo za superiorno biranje lokacija za izgradnju, već važi i za komfor stanovanja, mogućnosti i tehnološka unapređenja životnog prostora – vašeg novog doma. Biramo pouzdane, trajne i energetski efikasne materijale i projektna rešenja. U skladu sa Zelenim nazivom projekta, ove moderne stambene zgrade imaju više prirodnog svetla i odličnu zvučnu i termoizolaciju. Smart home ready sistem, sigurnosne procedure, profesionalno upravljanje zgradom – sve Vam to daje slobodu, bolju kontrolu troškova i kvalitet života. Kompanija Montex gradi sisteme, tako da služe Vama.

Kompleks Zelena Avenija je projektno finansirana od strane Banke Intese. Stanovi koje gradimo poseduju građevinsku dozvolu i sve neophodne papire. Nije potrebno pribavljati nikakvu dodatnu dokumentaciju. Prilikom kupovine nekretnine, ceo postupak se završava potpisivanjem kupoprodajnog ugovora kod nadležnog javnog beležnika i davanjem saglasnosti za uknjižbu nepokretnosti.

Stan u Zelenoj Aveniji 5 može postati Vaš novi dom.

Kako biste na najbolji način doživeli koncept Zelene Avenije i uverili se u kvalitet naše ponude, savetujemo da posetite prodajni salon u ulici Petra Kočića br. 14. Naši ljubazni saradnici će dati sve od sebe da odgovore na sva Vaša pitanja i da Vas detaljno i transparentno upute u proceduru i uslove kupovine stana u Zelenoj Aveniji.

Dobrodošli!

viber
phone
Button