Sadržaj - Zelena Avenija

Sadržaj

U dobrom duhu starog, za vas gradimo novi Zemun – dobrodošli!

Kontaktirajte nas

KOMPANIJA MONTEX

 

Kompanija Montex osnovana je daleke 2003. godine. Za preko 20 godina poslovanja istakla se kao siguran i pouzdan partner, investitor i izvođač u oblasti visokogradnje, kako kupcima tako i brojnim poslovnim partnerima. Pametno ulaganje i biranje lokacija, kontinuirano usavršavanje zaposlenih, ekološka – zelena gradnja i savremena, tehnološki napredna rešenja čine da ova kompanija uspešno raste i širi svoj domen poslovanja ne samo u Srbiji već i u inostranstvu. Zajedno gradimo čistu, zelenu i sigurnu budućenost.

Logo - Mali istrazivaci

VRTIĆ MALI ISTRAŽIVAČI

 

U okviru modernog stambenog kompleksa Zelena avenija, nalazi se i jedno jedinstveno mesto posvećeno dečjem odrastanju a to je privatni Vrtić Malih istraživača. Jaslice, vrtić i predškolsko odeljenje smešteni su na 500 kvadratnih metara prostora. Vrtić pravljen sa najvećom pažnjom po meri deteta, a u skladu sa potrebama savremenih metoda vaspitavanja dece. Posebno dvorište, parking za roditelje, likovni centar, prostrane prostorije i prirodno osvetljenje su samo neke od prednosti ovog vrtića. Sa malim Zelenim istraživačima radi tim stručnjaka vođenih istom idejom – okružiti decu pažnjom, ljubavlju i oplemeniti im detinjstvo sadržajem pogodnim za kvalitetan društveni, emotivni i kognitivni razvoj.

MEGA GYM ZEMUN

 

Na adresi Petra Kočića 14b nalazi se i najbolja solucija za sve ljude koje vode računa o svom izgledu i zdravlju – Mega gym Premium teretana. Ovaj sveden, uredan i svetao prostor nudi vhunske uslove za treniranje i vežbanje. Popust za stanare Zelene avenije, privatni parking, ljubazno osoblje, sala za treninge, besprekorna čistoća, sprave i oprema najvišeg ranga čini ovu teretanu zaista ekskluzivnim mestom za samostalne, vođene ili personalne treninge.

Logo - Matijasevic estetik

MATIJAŠEVIĆ ESTETIK

 

Luksuzno opremljen antiejdžing centar Matijašević specijalizovan je za estetsku, regenerativnu medicinu i kozmetologiju. O vašem zdravlju i lepoti u Aveniji brinu Gorica i Dr Drago Matijašević, a za potpuno bezbedne i efikasne procedure i protokole koriste savremene tehnologije i preparate, uz potpuno individualan, profesionalan pristup.

KALIDENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

 

Ordinacija sa preko 35 godina tradicije – Kalident, sada vodi računa o zdravlju i lepoti osmeha stanara iz Zelene avenije, pa i širom Zemuna. Naši eksperti stomatologije bave se konzervativnom stomatologijom, protetikom i brojnim drugim stomatološkim uslugama na najvišem nivou. Kaži Kalident! – Za osmeh bez straha.

Logo - Kalident
mojStomatologLogo

Moj Stomatolog

 

Moj Stomatolog je pouzdana destinacija za sve stomatološke potrebe. Njihov stručni tim posvećen je pružanju vrhunske stomatološke nege, uz napredne tehnologije i personalizovan pristup. Bez obzira da li su u pitanju redovni pregledi, estetski zahvati ili hitne intervencije, tim je tu da pruži najbolju moguću uslugu. Osmeh pacijenata je njihova misija.

U neposrednoj blizini

viber
phone
Button