lokacija

Lokacija

Na desnoj strani Dunava, blizu ušća sa rekom Savom prostire se bezvremenski Zemun koji svojom tradicijom i kulturnom baštinom , pruža mir koji nam je svima potreban nakon naporno provedenog radnog dana u užurbanoj metropoli kakav je grad Beograd.

U želji da spojimo poslovni i porodični život savremenog čoveka odlučili smo da „Zelenu aveniju“ smestimo baš ovde nadomak prepoznatljivog Zemunskog keja gde se svako može relaksirati brojnim sportskim sadržajima ili samo šetnjom sa dragom osobom, a opet kada je potrebno zabaviti se u zatvorenim sportskim centrima kao što su Hala Pinki ili sportski centar 11.april.

U toplim danima moguća je šetnja jedinstvenim Zemunskim parkom, sunčanje na gradskoj plaži Lido na Velikom ratnom ostrvu ili uživanje u spektakularnom pogledu sa Gardoš kule.

Madlenijanum je pravo mesto za ljubitelje opere i ostale sadržaje kulturnog života, a nalazi se na udaljenosti od samo 1 km.

Kupovinu možete obaviti u obližnjim atraktivnim tržim centrima, a opet brzo i jednostavno kretati se ka svim delovima grada zahvaljujući dobro organizovanoj mreži gradskog saobraćaja (17,73,82,83,85,88,18,45,78,15,81)

Zaposleni roditelji imaju na raspolaganju nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i zdravstvenih ustanova koji obezbeđuju nesmetan život. Brige oko parking prostora kada se vratite kući su sada proslost jer smo predvideli i otvoreni parking prostor za stanare i posetioce kompleksa.

Stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“ nalazi se u ulici Petra Kočića 14, i to je „mesto gde se živi, a ne samo stanuje“!

· 2 km od autoputa E-75
· 13,5 km od aerodroma Nikola Tesla
· 1,3 km od reke Dunav i Zemunskog keja
· 6,5 km od centra grada
· 3,5 km od Beogradske arene