Lokacija - Zelena Avenija

Lokacija

Zašto baš Zelena avenija?

Lokacija stambeno-poslovnog kompleksa Zelena avenija birana je sa izuzetnom pažnjom. Nalazimo se na granici sa Novim Beogradom, poslovnim centrom, dok je Zemun oaza za odmor duše, sa čarobnim kejom i brojnim drugim sadržajima.

Stanovanje u Zelenoj aveniji jedan je od prvih izbora za mlade porodice koje započinju svoj život u prelepom okruženju za odrastanje naših mališana kojima je u okviru kompleksa na raspolaganju i vrtić Mali istraživači (https://maliistrazivaci.rs/).

U neposrednoj blizini nalazi se sve što vam je potrebno – prodavnice, pekare, apoteke, škole, banke, kafići i restorani, auto servisi, u sastavu kompleksa je i odlično opremljen fitness centar Mega Gym, Beauty salon Matijašević Estetik kao i stomatološka ordinacija Kalident i Moj stomatolog.

Nalazimo se nadomak Zemunskog parka, odlično snabdevene pijace, Lidl-a, sportskih centara Pinki i 11 April. U službi Vašeg zdravlja su i Institut za majku i dete, kao i KBC Zemun.

Komfor koji pruža stanovanje nadomak glavnih saobraćajnica je mogućnost da brzo stižete od svoje kuće do posla. Konačno ste u mogućnosti da svoje stanovanje uskladite sa savremenim, brzim načinom života. Zelena avenija Vam omogućava da postignete sve, bez puno odricanja od kvalitetno provedenog vremena sa decom, društvom, roditeljima i svima koji Vama znače.

Privlačnost stanovanja u Zelenoj aveniji je u tome što nudi pristup zaista raznovrsnom izboru kulturnih, društvenih, rekreativnih i obrazovnih sadržaja koji u mnogome oplemenjuju brzi tempo svakodnevnice u kojoj funkcionišemo svi mi zajedno.

Dođite i osetite opuštajući šarm zemunskog komšiluka koji Vas vodi u jednu potpuno novu dimenziju stanovanja – balans između poslovnih i porodičnih opuštajućih aktivnosti.

PARK

2 min.

DOM ZDRAVLJA

4 min.

TRŽNI CENTAR

6 min.

ŠKOLA

4 min.

RESTORAN

4 min.

BANKA

4 min.

viber
phone
Button