Stambeni krediti - Zelena Avenija

Stambeni krediti

U dobrom duhu starog, za vas gradimo novi Zemun – dobrodošli!

Kontaktirajte nas

Da li razmišljate o kupovini stana u Zelenoj aveniji?

Za kupovinu stana vam je potreban stambeni kredit, ali niste sigurni da li ste kreditno sposobni?
Koliko Vam je novca potrebno – koja je visina kredita? Kolika će Vam biti rata, a kada je stan zapravo gotov i useljiv? Puno pitanja Vam se mota po glavi?

 

Stambeni krediti se odobravaju za kupovinu, izgradnju, adaptaciju ili sanaciju stana ili poslovnog prostora. Klijenti ponekad podižu stambene kredite i za rekonstrukciju ili dogradnju – nadziđivanje stambenog objekta, kao i za refinansiranje kredita.

 

Zelena avenija predstavlja skup pet stambeno poslovnih projekata, kvalitetne, savremene zemunske novogradnje čiji se klijenti često služe stambenim kreditima za kupovinu stana.

 

Kako bi se detaljno informisali o svim uslovima kupovine stana u Zelenoj aveniji – visini učešća, uslovima, trajanju otplate, ugovornim obavezama i benefitima kupovine stana u izgradnji, najbolje je da se najavite našem prodajnom salonu. Prijatni službenici kancelarije Zelene avenije srdačno će Vas ugostiti i uputiti Vas u sve uslove kupovine. Takođe, s obzirom da kreditna sposobnost zavisi od brojnih okolnosti koje se menjaju sa vremenom (zaposlenje, zarada, politika banke itd) preporučujemo da se prijavite i stručnim kreditnim savetnicima našeg partnerske banke – Banca Intesa, da saznate sve o Vašem, individualnom planu podizanja i otplate kredita. Osim obilaska našeg salona, stanova i lokacija, ovo su dva prva, ključna koraka ka vašem stanu iz snova.

 

Potrebno je naglasiti da izuzetno veliki broj naših državljana, ali i stranaca danas želi da kupi nekretninu u Zemunu. Banca Intesa je naš dugogodišnji partner u projektnom finansiranju, a pored standardnih stambenih kredita nudi kredite i za strance i nerezidente.

 

Ponuda stanova u novogradnji različitih kvadtratura i cenovnog ranga zaista je velika. Zato, ukoliko ste već odabrali stan iz Zelene avenije – za svoj novi dom, a potreban Vam je kredit, vreme je da zakažemo sastanak.

Posetite neke od naših lokacija, dođite u naš prodajni centar u ulici Petra Kočića 14 ili nas pozovite na telefone: +381 11 210 54 51, +38169 210 54 51 , +381 69 210 55 52

 

Dobrodošli u Zelenu aveniju – mesto gde vredi pustiti korenje.

PARK

2 min.

DOM ZDRAVLJA

4 min.

TRŽNI CENTAR

6 min.

ŠKOLA

4 min.

RESTORAN

4 min.

BANKA

4 min.

viber
phone
Button