O nama - Montex - Zelena Avenija

O nama

U dobrom duhu starog, za vas gradimo novi Zemun – dobrodošli!

Kontaktirajte nas

Kompaniju MONTEX čini tim iskusnih ljudi, predatih svom poslu, sa težnjom ka stalnom usavršavanju. Uspeh kompanije leži u timski orjentisanom kolektivu sa modernim pristupom radu, i u dobroj radnoj atmosferi. Svaki član našeg tima jednako je važan, a ponosno možemo da kažemo da na isti načim tretiramo i naše saradnike i klijente.

Kvalitetni investicioni projekti u oblasti stanogradnje predstavljaju temelj delatnosti kompanije MONTEX, Beograd. Dvadeset godina rada kompanije obeležile su: stalni rast i rad na unapređenju poslovanja, i negovanje najviših vrednosti poslovne prakse u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih jedinica. Permanentno podizanje standarda i uvođenje novih trendova, tehničkih i funkcionalnih inovacija u stanogradnji, implemantirani su kao model pristupa svakom novom projektu.

Kompaniju MONTEX, predvodi osnivač i predsednik g-din Vojin Ostojić. Kao pozicionirani investitor sa ozbiljnim portfoliom realizovanih (i budućih) projekata, na čelu sa g-dinom Ostojićem, kompanija MONTEX predstavlja renomiranu društveno odgovornu kompaniju koja daje originalni pečat urbanističkom razvoju Beograda kao savremene evropske prestonice.

Posebno nam je važno da istaknemo da je MONTEX kompanija vrlo usko povezana sa lokalnom zajednicom. Poverenje, tačnost, sinergija i isprepletanost interesa su neprikosnoveni u našem poslovanju. Dobra prihvaćenost projekata koje realizujemo i planiramo, kao i zadovoljstvo naših partnera i klijenata je ono što nas čini zadovoljnima. Ljudi su oduvek naša glavna motivacija i podstrek da u novim poslovima budemo još kreativniji i da radimo na boljem i bližem poznavanju i povezivanju sa zajednicom.

PRINCIPI POSLOVANJA

Savremeni principi poslovanja kompanije MONTEX bazirani su na:

 

  • Planiranju, projektovanju i izgradnji nepokretnosti prema potrebama i zahtevima tržišta
  • Primena svih građevinskih propisa i standarda u projektovanju
  • Upotreba svih kanala komunikacije sa poslovnim saradnicima kao i klijentima
  • Poštovanje rokova
  • Bezbedno, pouzdano i sigurno poslovanje
  • Precizna obaveštenja i pravovremeno davanje informacija od značaja
  • Profesionalizam zaposlenih

Vrednosti

Vrednost i temelj uspeštnog rada kompanije MONTEX leži u pragmatičnom pristupu radu. Pre početka bilo kakvog projekta pažljivo vršimo istraživanja, osluškujemo potrebe tržišta i težimo konstantnom usavršavanju, u poslovanju i izvođenju radova. Odlikuje nas odgovornost i kompetencija zaposlenih koje savremeno poslovanje zahteva. Mi stvaramo domove i poslovne ambijente u kojima se naši kupci osećaju prijatno i zadovoljno. Vizuelni identitet, koji smo kao kompanija odredili i standardizovali, je nešto po čemu nas prepoznaju i traže. Ipak, mi akcenat stavljamo na kvalitet i bezbednost projekta.

Ukoliko želite da budete deo naše priče – obratite nam se. Uverite se da se mi rukovodimo – živimo, radimo i zidamo u skladu sa pravim vrednostima.

viber
phone
Button