Sve na jednom mestu

U skladu sa konceptom „Sve na jednom mestu“, lokali u prizemlju objekata su pažljivo osmišljeni i namenjeni trgovinskim i uslužnim delatnostima koje će Vam pomoći da svakodnevne obaveze obavljate brzo i lako. Nastojimo da Vam na dohvat ruke bude supermarket, fitnes centar, salon lepote, kreativna radionica za decu, ordinacije i drugi uslužni i ugostiteljski objekti.

Za više informacija o većim kvadraturama lokala molimo kontaktirajte nas!

Vrtić “ Mali istraživači” -mesto na kome deca srećno rastu

Prostor i program vaspitno obrazovnog rada pažljivo su osmišljeni i odabrani kako bi se osigurao prijatan svakodnevni boravak dece i njihovo sazrevanje u cilju kvalitetne pripreme za kasniji period školovanja i odrastanja. Vrtić se prostire na 500 m2 osvetljenog prostora u stambenom kompleksu “Zelena avenija “,a u njemu su implementirane tople boje i najsavremeniji edukativni materijali za rad sa našim stručnim osobljem. Izabrali smo ovu lokaciju zbog prednosti koja ona pruža, a to je mir i dovoljna udaljenost od najprometnijih saobraćajnica. Zbog ritma poslovnog života roditelja radno vreme će biti od 7-18h od ponedeljka do petka. Pozivamo Vas da nas kontaktirate za više informacija ili da zakažemo sastanak . “Mali istraživači” 069 21 05 464 , [email protected], Petra Kočića 16a, Zemun

Stomatološka ordinacija “Kalident”

U okviru kompleksa renomirana stomatološka ordinacija otvorila je svoja vrata pacijentima o kojima brinu već više decenija .
Za najsavremenije metode dijagnostike i rada i prijatno okruženje zaduženi su Dr. Zoran i Jelena Bošković
Info na tel 064/123 04 77

lokali-2